FrittForum Debatt Hovedsiden FrittForum Debatt

 
 HjelpHjelp   SøkSøk   GrupperGrupper   Bli MedlemBli Medlem 
 ProfilProfil   Sjekk private meldingerSjekk private meldinger   Logg InnLogg Inn 

Vår muslimske kulturminister

 
Start Nytt Tema   Svar på Tema    FrittForum Debatt Hovedsiden -> Norsk Politikk
Vis Forrige Tema :: Vis Neste Tema  
Av Innlegg
dbx1245
Oberstløytnant
Oberstløytnant


Ble Medlem: 25 Feb 2008
Innlegg: 2277
Bosted: Hjemme

InnleggSkrevet: 29 12 12 23:26    Tittel: Vår muslimske kulturminister Svar med Sitat

http://www.vl.no/folk/tajik-valgte-bedehuset-fremfor-fylla/

Sitat:
For et par år siden deltok hun på et seminar i regi av Norme, Norsk råd for misjon og evangelisering. Mange av de tilstedeværende kristenlederne nikket og smilte da Tajik ved den anledningen sukket over partifeller: «Når jeg forteller folk at jeg er muslim, får jeg gjerne til svar: «Det er helt greit at folk er religiøse, bare de ikke dytter religionen på meg.» I slike tilfeller pleier jeg å svare: «Det er helt greit at folk er sekulære, bare de ikke dytter sekulariteten på meg».


Idiotsvar. Sekularitet er nøytralt. De religiøse har i alle år stått for tvang og gjør det tildels fremdeles. Religion er alldeles ikke nøytralt. Vil hun ikke ha sekularitet opp i fjeset, får hun flytte. Som muslim står hun fritt til å bosette seg i et muslimsk land.

Sitat:
– Svarer du fortsatt slik?

– Ja, og når jeg sier dette blir det alltid litt dårlig stemning. Men også sekulære har tatt et valg. Det er helt greit, men å misjonere for sekularitet er ikke noe bedre eller annerledes enn å misjonere for en tro.


Misjonerer man for en tro, så trykker man denne troen ned over hodet på andre. Sekularitet betyr at man har et felles verdigrunnlag som ikke inkluderer eller favoriserer noen tro. Det er derfor to forskjellige ting å misjonere for en tro, og det å "misjonere" for sekularitet.

Sitat:
Livssynsnøytralt Norge? – Kan Norge bli et livssynsnøytralt land?

– Kanskje, men det bør aldri være et mål at Norge blir verdinøytralt. Staten skal opptre ikke-diskriminerende, men ikke slik at samfunnet skal være nøytralt for verdier. Norge har en sterk kristen-humanistisk arv. Denne arven, som fortsatt er viktig og gjenspeiles i mange små og større ting og tradisjoner, skal vi ta med oss videre. Samtidig må vi erkjenne at vi lever i en brytningstid. Det økte mangfoldet gjør at vi må håndtere virkeligheten på en ny, men prinsippfast måte.


"Vår kristne kulturarv" bør vi legge inn i historiebøkene og la den forbli der. Den hører ikke hjemme i vårt moderne Norge. Vårt moderne Norge bør være verdinøytralt, og et samfunn hvor ingen religion får forrang, et samfunn er religion er adskilt fra politikk og stat, et samfunn der ingen trossamfunn får noen form for offentlig støtte, et samfunn der religionstilhørighet og tro er en privatsak som kun holdes innenfor hjemmets sfære.
_________________
Behead those who insult non-muslims.
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Danska
Fenrik
Fenrik


Ble Medlem: 19 Apr 2008
Innlegg: 422
Bosted: Ich frage euch: Wollt ihr den totalen Krieg?“

InnleggSkrevet: 04 01 13 12:27    Tittel: Svar med Sitat

@ dbx

Norge og Sverige er færdigt, begge lande har importeret fire gange så muslimske indvandrere i forhold til Danmark i 2012. Kriminaliteten er tre gange højere end i Danmark. Eneste bekymring vi har i Danmark er, at den danske krone er alt for stærk... og danskerne bliver rigere og rigere Sad
_________________
I'll give you Envy, Hunger and Death. Come and play with me. Desperate Times call for Desperate Measures.
Now, I am become Death, the destroyer of worlds
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
dbx1245
Oberstløytnant
Oberstløytnant


Ble Medlem: 25 Feb 2008
Innlegg: 2277
Bosted: Hjemme

InnleggSkrevet: 05 01 13 05:51    Tittel: Svar med Sitat

Fra samme kulturdebatten:
http://www.dagsavisen.no/samfunn/synd-pa-dem-som-roper-ulv-ulv/

Sitat:
- Synd på dem som roper «ulv, ulv!»


Ja. Dessverre blir vi ikke hørt, og det er de som ikke hører etter som vil få det verst fremover. Men de innser ikke det selv. Ulven er virkelig, den er der og den heter islam. Men slik er det når ulven er kledd i fåreklær. islam er forkledd som religion, og da blir den respektert. Hadde islam blitt definert som det politiske systemet det egentlig er, kunne vi ha satt den i den båsen den hører hjemme sammen med nazismen og kommunismen. Vi hadde hatt redskap til å forby islam, hvilket ville være det beste for det norske samfunnet. For det er islam som volder oss bry, det er innvandrere fra muslismke land vi har trøbbel med, ikke innvandrere generelt.
_________________
Behead those who insult non-muslims.
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Danska
Fenrik
Fenrik


Ble Medlem: 19 Apr 2008
Innlegg: 422
Bosted: Ich frage euch: Wollt ihr den totalen Krieg?“

InnleggSkrevet: 06 01 13 07:50    Tittel: Svar med Sitat

dbx

Var jeg selv nordmand ville hellere jeg foretrække Terboven fremfor Islam, idet jeg ville identificere mig med Vesteuropæisk kultur fremfor Muhammed.

Ved du hvordan Islam blev spredt i Mellemøsten? Araberne pålagde ekstra skat til kristne. Skatten kunne kun undgås hvis du konvenerede til Islam. Selv den dag i dag bliver kristne pålagt ekstra skatte af muslimerne. Ser du bort fra olien er Mellemøstens samlede eksport mindre end Finlands eksport. En statistik i Danmark viser, at muslimernes karaktergennemsnit i gymnasiet og universitet er væsentligt lavere end jævnaldrende etniske danskere, dermed er muslimerne en samfundsudgift for den danske stat.

Europas bedste topchef er, danskeren, Lars Rebien Sørensen. Fra år 2000 og frem til i sommer steg det danske Novo Nordisk aktieværdi med 64 mia. – dollars. I Norden overgås Lars Rebien Sørensen af ingen – man skal ned på 34.-pladsen på verdensranglisten for at finde næste nordbo, som er Mikael Lilius, som står i spidsen for det finske energiselskab Fortum. Hvad har muslimerne præsteret og opfundet de 200 år? Ingenting.

Men du har ret, der en dysfunktion i Vestens demokrati.
_________________
I'll give you Envy, Hunger and Death. Come and play with me. Desperate Times call for Desperate Measures.
Now, I am become Death, the destroyer of worlds
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
dbx1245
Oberstløytnant
Oberstløytnant


Ble Medlem: 25 Feb 2008
Innlegg: 2277
Bosted: Hjemme

InnleggSkrevet: 08 01 13 14:29    Tittel: Svar med Sitat

Jeg har hørt om jizya ja, ekstraskatten som muslimene pålegger ikke-muslimer. Jeg vet også at det eksisterer spesielle regler for ikke-muslimer om hvordan de skal oppføre seg overfor muslimer. Blant annet har ikke ikke-muslimer lov til å tilbe sine guder dersom muslimer kan se dette, de kan ikke ha sine religiøse symboler på sine kirkebygg, mange steder får de ikke en gang ha kirkbygg, de får ikke bygge høyere bygg enn muslimene, og tidligere var det også regler om at ikke-muslimer måtte vike for muslimer i trafikken. I Saudi-Arabia er det egne filer på veiene for ikke-muslimer.

http://www.answering-islam.org/NonMuslims/index.htm
http://members.virtualtourist.com/m/p/m/18fbe5/#1

Muslimer har generelt sett ikke oppfunnet noe som helst av betydning i de 1400 årene de har hatt islam. Den listen som enkelte muslimer ynder å legge frem som "bevis" for muslimenes oppfinnelser, dreier seg stort sett ikke om muslimer i det hele tatt, men arabere og andre som ikke er muslimer, men var bosatt i det som nå er muslimske områder. En av favorittene deres er tallene vi bruker, det skal visstnok ha hatt innflytelse fra muslimsk hold...
Men det holder egentlig å se på hvor mange nobelpriser muslimer har fått, kontra hvor mange som er gitt til jøder. Det er en stooor forskjell i de tallene! Og da må man trekke fra fredsprisen som gikk til terroristen arafat, for den kan ikke telles med.

Cat Stevens som nå er muslim (Yusuf Islam), kom en gang med noe vrøvl om at gitaren skulle være en muslimsk oppfinnelse, noe den overhodet ikke er. http://onlinegitar.no/artikler/?aid=16

Her er forresten en interessant side jeg kom over i søket mitt nå, litt om hvordan muslimer har lov til å lyve:
http://www.crethiplethi.com/how-taqiyya-alters-islams-rules-of-war/english/2010/
_________________
Behead those who insult non-muslims.
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Danska
Fenrik
Fenrik


Ble Medlem: 19 Apr 2008
Innlegg: 422
Bosted: Ich frage euch: Wollt ihr den totalen Krieg?“

InnleggSkrevet: 13 01 13 16:09    Tittel: Svar med Sitat

dbx

Lidt om Norge skrevet af en dansk blogger i JyllandsPosten. Gå ind og skriv.

Kilde: http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2013/01/13/hvad-man-kan-bruge-100-milliarder-til/

Dato: 13. januar, 2013

Hvor meget integration kan man få på 20 år for 100 milliarder norske kroner? I gennemsnit 5 milliarder om året. Det er en pæn sjat penge, ikke sandt? Har man opnået solid beskæftigelsesmæssig fremgang for de ikke-vestlige? Resultater, der ikke er til at tage fejl af?

Faktisk er resultaterne ikke til at tage fejl af. For de 100 milliarder norske kroner har de norske skatteydere opnået…ingenting, absolut ingenting. 23 statslige handlingsplaner er det blevet til gennem årene. Disse planer har kostet den nette sum af 4,35 milliarder kroner i gennemsnit, og bundlinjen hedder altså ingen forandring overhovedet.

Ledigheden blandt indvandrere er i dag tre gange så høj blandt indvandrere og deres efterkommere, ganske som tilfældet var for 20 år siden. Og det siger næsten sig selv, at en stor del ikke taler det norske sprog.

Uddannelse

Tendensen afspejles tydeligt i tallene fra PISA etnisk 2009. Hvor 14 procent af de norske unge ligger under niveau 2 og derfor er uden funktionelle læsekompetencer, er det 36 procent af indvandrerne og 26 procent af efterkommerne. (side 34) Fra USA ved vi, at efterkommerne - født og opvokset i modtagerlandet - er normgivende for de følgende generationer. Hvis ikke efterkommerne kommer på niveau med den oprindelige befolkning, er der intet, der tyder på, at det vil ske. I 3., 4. osv. generationer er der al mulig udsigt til, at efterkommernes efterkommeres efterkommere vil ligge betragteligt under gennemsnittet for den oprindelige befolkning og derfor trække BNP pr. indbygger ned.

Hvad hjælper?

Det hjælper i hvert fald overhovedet ikke at bruge penge på såkaldte integrationsprojekter. I bedste fald er sådanne skatteyderbetalte tiltag nyttesløse, i værste fald direkte skadelige, fordi de dårligt præsterende grupper i endnu højere grad end ellers vil føle sig som ofre udsat for en ond skæbne af majoriteten. Se blot til USA, hvor de sorte amerikaneres interesseorganisationer fortsat hævder, at det er den hvide mands skyld, at sorte amerikanere stadig, næsten 50 år efter borgerrettighedsbevægelsens endelige sejr i 1965, klarer sig forfærdende ringe i gennemsnit. De seneste årtier er latinoerne så kommet med på vognen, da også de klarer sig jammerligt i gennemsnit. Særlige foranstaltninger til særlige etniske grupper er pr. definition lig med, at den pågældende gruppe gør sig til offer.

Det eneste, der kan afhjælpe miseren, er et fuldstændigt stop for ikke-vestlig indvandring. I Norge som i Danmark som i Europa generelt og som i USA. De få ikke-vestlige, der klarer sig godt, kommer aldrig til at udligne de mange, der ikke gør det.

Hvor mange oliemilliarder mon Norge vil spendere, før de lærer det?
_________________
I'll give you Envy, Hunger and Death. Come and play with me. Desperate Times call for Desperate Measures.
Now, I am become Death, the destroyer of worlds
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Vis Innlegg fra:   
Start Nytt Tema   Svar på Tema    FrittForum Debatt Hovedsiden -> Norsk Politikk Alle klokkeslett er CET (Europa)
Side 1 av 1

 
Gå Til:  
Du kan ikke starte nye temaer i dette forumet
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke delta i avstemninger i dette forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

(GH2)

Opprett ditt eget phpBB 2 forum gratis her | Personvern