FrittForum Debatt Hovedsiden FrittForum Debatt

 
 HjelpHjelp   SøkSøk   GrupperGrupper   Bli MedlemBli Medlem 
 ProfilProfil   Sjekk private meldingerSjekk private meldinger   Logg InnLogg Inn 

Sosialistisk tvangsekspropriasjon - eksempel på grovt tyveri

 
Start Nytt Tema   Svar på Tema    FrittForum Debatt Hovedsiden -> Norsk Politikk
Vis Forrige Tema :: Vis Neste Tema  
Av Innlegg
demokrit
Oberstløytnant
Oberstløytnant


Ble Medlem: 03 Aug 2008
Innlegg: 2808

InnleggSkrevet: 08 07 10 18:50    Tittel: Sosialistisk tvangsekspropriasjon - eksempel på grovt tyveri Svar med Sitat

Dette tror jeg er det verste eksempel på ekspropriasjon jeg hittil har hørt om - én liten ussel prosent av markedsverdien. Med dette er sannsynligvis livet til en hel familie ødelagt.

  Betalte kun 1 prosent av markedsverdien

  Trondheim kommune eksproprierte Kolbjørn Selmers eiendom. 21 kroner kvadratmeteren var alt han fikk.

  Kolbjørn Selmer og hans familie har mistet tilliten til rettsvesenet etter å ha blitt avkortet med kun 21 kroner for kvadratmeteren på familieeiendommen. For to år siden fikk familien 2.500 kroner pr. kvadratmeter for boligtomter på samme sted, skriver Finansavisen.

  Kommunen vil anlegge kirkegård på familiens eiendom, og eksproprierte eiendommen.

  - Dekker ikke utlegg

  Familien fikk bare 1.020.000 kroner for en 57 mål stor utsiktstomt i et av byens mest attraktive boligstrøk.

  Det er under én prosent av markedsverdien i 2008.

  - Erstatningen dekker ikke engang det vi har hatt i utlegg. Vi har holdt på i snart 20 år med saken, og har brukt mer i tid og penger på dette, sier Kolbjørn Selmer til Finansavisen.

I realiteten har altså kommunen rett og slett konsfikert eiendommen uten å betale noe for det. Jeg må innrømme at hvis det var jeg som hadde opplevd dette, ville jeg sannsynligvis ha kommet til å gjøre noe som loven absolutt ikke tillater!
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Nyx
Site Admin


Ble Medlem: 22 Feb 2008
Innlegg: 1652

InnleggSkrevet: 09 07 10 11:24    Tittel: Re: Sosialistisk tvangsekspropriasjon - eksempel på grovt ty Svar med Sitat

Du skal ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer deg selv, sa Arnulf Øverlands i sitt berømte dikt fra 1939 om fascismens fremmarsj i Europa.

Og det er konsekvensen av sosialismen, at innbyggerne mister sine rettigheter. Det er dette mønsteret som går igjen i alle land der sosialismen vokser fram. At landet blir mer og mer fascistisk, at det rettsprinsipp som blir lagt til grunn er at makt er rett, og at de individuelle rettigheter som folket historisk har opparbeidet seg i kampen mot tidligere tiders øverigheter bare blir borte, og at lovene blir kriminelle.

Et annet problem i et sosialistisk land er en korrupsjon og et samrøre, der staten og Partiet blir mer og mer ett, og man bruker alle mulige slags hersketeknikker, enevoldskongeknep og vinkelskriveri for å passivisere og drepe opposisjon. Man visker ut skillet mellom samfunnet, staten og partiet.

Slik kan da et konstitusjonelt demokrati forfalle til et fascistoid system der den lovgivende og utøvende makten er ett og alt, og folket ikke lenger har noen beskyttelse mot lover som strider mot grunnloven og ulovlig statlig maktutøvelse. Og uten denne beskyttelsen vil et mer og mer sosialistisk og dermed mer og mer fascistiske regime, stadig presse grenser. Og man har ingen ting å beskytte seg med.

Og samtidig som den beskyttelse som høyesterett en gang ga mot lovgivning og maktutøvelse som ikke var grunnlovsmessig, blir borte, skjer det samme med demokratiet. Samfunnet = Staten = Partiet på korrupt vise opp gjennom årene har skaffet seg en så omfattende makt og kontroll at landet ikke lenger er noe fungerende demokrati.

Og slik grunnloven ikke lenger er verdt mer enn papiret den er skrevet på for våre kriminelle lovgivere og maktutøvere, er det også med høyesterett.

Det står i grunnloven at når statens interesser krever det så kan man ekspropriere, men da skal den som blir eksporiert ha full erstatning. Dette gjelder ikke lenger. Og det at politikere faller i fristelse for å utøve makt i strid med grunnloven det skulle da høyesterett beskytte innbyggerne mot. Men det gjelder ikke lenger.

For bla. annet har Partiet = Staten = Samfunnet, plassert sine folk inn over alt. Og folket kan heller ikke regne med å ha pressen på sin side lenger. Hele ideen om maktfordeling blir tilintetgjort i sosialistiske regimer. Det er et regime som er seg selv nok, allerede sitter inne med sannheten, og derfor ikke lenger trenger noen opposisjon eller kritikk noe sted i stat, kultur og samfunnsliv, ikke en gang i forskningen. Sosialistiske regimer er som teokratier. De forutsetter sin egen korrekthet.

Så det vi har i dag er ikke er konstitusjonelt demokrati. I et konstitusjonelt demokrati så kan innbyggerne være trygge i sine forventninger om at hvis lovgiverne eller politikerne som sitter i maktutøvende posisjoner faller i fristelse til å handle i strid med grunnloven, så vil systemet gi beskyttelse mot det. Det er et system der andre statsmakter - høyesterett og riksrett - gir folket trygghet og beskyttelse mot denslags.

Men Norge er ikke lenger et konstitusjonelt demokrati. Det er en fascistisk Arbeiderpartistat, der det er lovgiverne og maktuøvere, og ryggesløse politikere som mangler litt grenser, som kan føle seg trygge i sin forventninger om at de kan ta seg til rette og føle seg frie til å ignorere landets lover og gjøre hva de vil.

Og sånn går det i alle regimer der "drømmen om det sosialistiske samfunn" rår. Sosialisme = fascisme. Og Norge er allerede et fascistisk regime, fordi i Norge styres det allerede etter det fascistiske rettsprinsippet om at makt er rett.


Sist endret av Nyx den 09 07 10 16:17, endret 3 ganger
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding Besøk Medlemmets Nettside
demokrit
Oberstløytnant
Oberstløytnant


Ble Medlem: 03 Aug 2008
Innlegg: 2808

InnleggSkrevet: 09 07 10 13:51    Tittel: Svar med Sitat

Rene ord for pengene, Nyx.

Denne saken må ikke glemmes. Jeg har ingen ideer pr dato, men et eller annet må gjøres. Håper at familien det gjelder - som jo tross har størst beveggrunn for aksjon - ikke har tenkt å sitte med hendene i fanget.

Men kanskje noen burde ta kontakt med de, eller gi de et tips om hvem det er lurt å kontakte. Jeg kommer til å tenke over saken.
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Nyx
Site Admin


Ble Medlem: 22 Feb 2008
Innlegg: 1652

InnleggSkrevet: 09 07 10 17:13    Tittel: Svar med Sitat

Det er vel ikke mye å få gjort med det. Makta og Rita Ottervik rår.

Hegnar Online skriver at "Trondheimsmannen satt på en real kremeiendom i et av byens mest attraktive boligstrøk. Så stakk kommunen av med det hele etter å ha betalt knapper og glansbilder... Kommunen vil anlegge kirkegård der det i dag er et jorde. For to år siden, da boligmarkedet ennå var på vei ned, fikk familien 2.500 kroner pr. kvadratmeter for boligtomter på samme sted."

Arbeiderparti-kommunens planer er angivelig å anlegge kirkegård på et av byens mest attraktive boligstrøk.

Løfter og formål uttrykt av politikere er jo ikke verdt papiret det er skrevet på.

Og det har jo skjedd før at tomter er eksporiert til legitime formål, for så å bli omregulert med stor fortjeneste for det offentlige.

Det kunne jo være en måte for kommunen Rita Ottervik å redde den skakkjørte økonomiene i kommunen, å stjele annenmanns eiendom for så å selge det som boligtomter i byens mest attraktive boligstrøk?
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding Besøk Medlemmets Nettside
Vis Innlegg fra:   
Start Nytt Tema   Svar på Tema    FrittForum Debatt Hovedsiden -> Norsk Politikk Alle klokkeslett er CET (Europa)
Side 1 av 1

 
Gå Til:  
Du kan ikke starte nye temaer i dette forumet
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke delta i avstemninger i dette forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

(GH2)

Opprett ditt eget phpBB 2 forum gratis her | Personvern