FrittForum Debatt Hovedsiden FrittForum Debatt

 
 HjelpHjelp   SøkSøk   GrupperGrupper   Bli MedlemBli Medlem 
 ProfilProfil   Sjekk private meldingerSjekk private meldinger   Logg InnLogg Inn 

Det rødgrønne Kulturrådet diskriminerer avisen NorgeIdag
Gå til side Forrige  1, 2
 
Start Nytt Tema   Svar på Tema    FrittForum Debatt Hovedsiden -> Norsk Politikk
Vis Forrige Tema :: Vis Neste Tema  
Av Innlegg
caellaigh
Løytnant
Løytnant


Ble Medlem: 25 Jan 2009
Innlegg: 622

InnleggSkrevet: 23 03 10 18:13    Tittel: Svar med Sitat

Det mest skammelige i denne saken er at Kulturrådet nekter å begrunne sin avgjørelse

Norge i dag har krav på en saklig begrunnelse hvorfor de er singlet ut som den eneste (sammen med avisen Friheten ?) som nektes pressestøtte

Uten begrunnelse i saken fortoner det hele seg som sjikane og mobbing foretatt av en liten klikk

Hvis det er noe avisen gjør feil, er det rett og rimelig at de gis tid til å forbedre seg

I de tilfeller hvor kringkastingsstasjoner ikke følger pålagte konsesjonskrav gis de til til å forbedre seg før sanksjoner inntreffer
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
demokrit
Oberstløytnant
Oberstløytnant


Ble Medlem: 03 Aug 2008
Innlegg: 2808

InnleggSkrevet: 23 03 10 18:16    Tittel: Svar med Sitat

caellaigh skrev:
Det mest skammelige i denne saken er at Kulturrådet nekter å begrunne sin avgjørelse

Kulturrådet nekter å begrunne sin avgjørelse fordi, som konsekvens av statens stadig økende makt, de skjønner at de ikke lenger trenger å komme med begrunnelser for noe som helst. Maktnivået er nå så høyt og de er så sikret mot reprisalier at de kan la sitt sanne ansikt bli synlig for alle og enhver: Den totale arroganse og forakt for andre.
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
caellaigh
Løytnant
Løytnant


Ble Medlem: 25 Jan 2009
Innlegg: 622

InnleggSkrevet: 23 03 10 19:17    Tittel: Svar med Sitat

Kokkvold:

- Viktig for ytringsfriheten å bevare Norge IDAG
Arrow http://idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=17417
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
kna
Major
Major


Ble Medlem: 22 Feb 2008
Innlegg: 1195
Bosted: Oslo og omegn

InnleggSkrevet: 24 03 10 22:12    Tittel: Svar med Sitat

Igjen finner jeg det best å poste hele kommentaren fra NorgeIdags redaktør Finn Jarle Sæle, om utviklingen i saken om pressestøtten.

Den rødgrønne regjeringen og dens mange små flittige maur rundt om i alle strategisk viktige utvalg og komiteer, fremstår mer og mer i skammens navn. Man skulle ikke tro det var mulig i et demokrati som har vokst fram på den judeo-kristne kulturarv, men det er det. Manglende folkeskikk og anstendighet mot medmennesker blir stadig oftere fasit i møtet med regjeringens arrogante maktfolk.

Vi får bare følge med på såpeoperaen videre og se hvordan det hele utvikler seg, uansett hva den enkelte måtte mene om selve pressestøtten som må være lik og rettferdig for alle, eller bli fjerne helt og holdent.

Men det er vel ikke mange som virkelig tror at Ap-blekka Dagsavisen gir slipp på rundt 50 millioner i åeret, eller Vårt land 30 millioner??? osv. Og tror noen disse rødgrønne statsrådene har noen som helst planer om rettferdige spilleregler. NJET Venter

De rødgrønnes påskemord - men se vi lever!
Kulturrådet avslo igjen søknaden om pressestøtte fra Norge IDAG, og innvilget alle andre søknader.

Vår mann, Bjarte Ystebø, var der hele tiden – og stod mot makten og maktmisbruket. Vår frilansjournalist, den mest korrekt opptredende av alle, stod imot professor Helge Rønnings mobbing på telefonen. Les det alt sammen i et spennende nummer av avisen.

Igjen var det en totalt lukket saksbehandling - som i totalitære land. Igjen ble vi nektet en begrunnelse – da vi ville ville se mappa vår. Intet innsyn. Ingen kvalitetskriterier. Det virker som om Kulturrådet og de rødgrønne stiller klokka tilbake til tiden før all offentlighetsbevissthet.

Det er rå maktpolitikk.

Den politiske konklusjonen blir: Den sosialdemokratiske staten, ledet av Abeiderpartiet, og sekundert av SV, samler inn penger fra skattebetalerne med begrunnelsen at de vil ivareta fellesskapet. Men så deler de i økende grad ut til sine særinteresser.

Vi trodde en tid at vi skulle få opplysninger om hvilke kriterier vi måtte oppfylle for å få pressestøtte.Og vi trodde at ideologiske synspunkter, og vår uforbeholdne begeistring for Jesus, ikke var diskvalifiserende. Men det var feil.

Vi kan ikke oppfylle krav som aldri er uttrykt - og vi kan ikke vite at kvalitetsvurderingen Kulturrådet gjør er noe annet enn fusk - så lenge de ikke vil vise den og diskutere den med oss. Vi fortsetter å sende avisen til alle medlemmer av Kulturrådet. En vakker dag vil kanskje tause Birgitte snakke. Dette oser av dårlig samvittighet, maktmisbruk, bruk av økonomivåpenet mot poltisk ukorekt opposisjon i staten. Men enda mer alvorlig er utradering av like konkurransevilkår for en ledende opposisjonsavis. Derfor vil vi gjøre som Nils Øy, generalsekretær i Norske Redaktørforening, anbefaler oss. Ved avslag på en begjæring om innsyn i et dokument kan vi påklage saken til departementet og deretter til sivilombudsmannen.

Det er et godt råd fra Redaktørforeningen - som vi takker for.

Alle vet at Norge IDAG er en ledende opposisjonsavis. En opptelling av debatter de siste 10 år - altså ren matematikk – skulle kunne fortelle litt om det. Ta for eksempel de store verdi-debattene på TV.

Men Norge IDAG har vært gjenstand for denne forfølgelsen fra første dag. Når vi likevel lever, er det fordi vi er løftet av kristenfolkets hender, den siste arbeiderklassen, som sosial og økonomisk statistikk vil vise.

Det vi gjør er umulig - gi ut avis uten pressestøtte. Du må bringe inn Jesusord om å gå på vannet og flytte fjell for å forklare det.

Mange har dømt oss døde, før vi fikk pressestøtte - og etter at vi mistet den. Men se vi lever. Overskuddet i fjor ble stort nok til å leve i år.

Vår situasjon er nå slik som Israels. De kan ikke tape en krig uten å forsvinne. Vi kan ikke gå ett år i underskudd uten å havne på dødslisten i pressen.

Men også i år stod pressens fremste folk opp og støttet oss - ut fra klare kriterier. Generalskretær Per Edgar Kokkvold i Presseforbundet, har følgende å si:

Norge IDAG er blant de avisene som er ekstra berettiget for pressestøtte.

Norge IDAG representerer en leserguppe som er relativt stor, men som ikke har så mange andre kanaler der de kommer til uttrykk. Ut fra et ytringsfrihetssynspunkt er det derfor viktig å sørge for at bladet er levedyktig. I ytringsfrihetssammenheng er det nettopp den som ikke har så mange andre kanaler, som ikke er politisk korrekt, og som kanskje står for standpunkt som er fjernt fra den norske stat, som er ekstra støtteberettiget.

Vi kommer alltid til å søke pressestøtte - for å avsløre systemet. Men vi kan aldri mer gjøre oss avhengig av den.

Klassekampen er den avis som har dekket saken best. Det viser at friheten kan leve på venstresiden om alle var som den.

Overlevelse betyr at vi ikke har noe annet å støtte oss til enn våre lesere. Gir de oss fem kroner dagen – skal vi sørge for at deres kristne saker er på dagsorden i nasjonen.

Vil du det, så kan du selv velge måten å gjøre det på. Endog noen testamenter er dukket opp, blant annet fra en lærerskolelektor og en Rec-ingeniør. Vi skal kanskje lage et nytt haugiansk kultursenter på Bømlo- en svært velorientert leser vil ære sine foreldre og kristenarven.

Vi må igjen bare si tusen, tusen takk. Folk ringer inn store og små støttebeløp hver dag. Noen kjøper aksjer og blir medeiere i avisen.

Vi trenger bare 1000 støttepartnere til Norge IDAGs venner, så kan vi for vårt vedkommende erklære at vi lever. Selv om staten trolig mente, om vi fikk se begrunnelsen, at vi sa for mye om Israel og for mye om Jesus sin betydning for den norske suksessen.

Takk for din forbønn og din støtte. Vi gir oss ikke før vi er tilbake på Moster og kan erklære at Norge igjen vil vende seg mot aust og be til Kvitekrist.


Finn Jarle Sæle
24.03.2010 07:51Kilde: Avisen NorgeIdag, Nettutgaven, 24. mars 2010


mvh Lurifaks
_________________
The Truth Is Out There: Fox Mulder, FBI X-Files
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
kna
Major
Major


Ble Medlem: 22 Feb 2008
Innlegg: 1195
Bosted: Oslo og omegn

InnleggSkrevet: 26 04 10 12:22    Tittel: Svar med Sitat

Jeg poster igjen en leder fra redaktør Finn J. Sæle, i den kristne og svært oppegående ukeavisen: NorgeIdag. Han stiller et helt legitimt spørsmål om hvorfor avisen ikke engang får se MAPPA SI?!

Ja, jeg personlig mener at den rødgrønne regjeringens opptreden med å nekte NorgeIdsa pressestøtte, grenser til umoral og noe som burde være forbudt ved lov. Og dette har ikke noe å gjøre med argumenter om å evt fjerne hele støtten. Poenget er hvorledes en regjering kan "forvalte" fellesgodene i statskassen, for ordninger som allerede er demokratisk vedtatte og skal gjelde alle. Og hvorledes kan opposisjonen på Stortinget være så tause og handlingslammet?Hva er kriteriene for pressestøtte i dette land? Koker hele saken om pressestøtte til Norge IDAG ned til dette spørsmålet: Hvor mange ganger kan vi nevne Gud og likevel få pressestøtte?

Vi har ikke fått noen objektive kriterier for pressestøtten. Vi aner ikke hvorfor en av de største ukeavisene - med mer kvalitetsstoff fra ulike områder hver uke enn kanskje noen annen - er blitt vraket.

Det er ensretting, sier andre medier. Det er et slag mot pressefrihet og ytringsfrihet, sier pressens fremste talsmenn. Saken har vakt stor oppmerksomhet i pressen. Men vi har aldri fått se det spesifiserte grunnlagsmaterialet for Kulturrådets avgjørelse, om det fins - og ikke alt var bare synsing.

La oss få se mappa vår. I forhold til en objektiv pressestøtte per eksemplar, og det alle andre får, har man nå berøvet oss ca. syv millioner kroner. Slik behandler man nye norske aviser - stikk i strid med hele presstøtteordningens formål om å sørge for mangfold.

Vi er en ny avis. Den eneste nye på år og dag. Da får man ikke pressetøtte. Den er kun for sosialdemokratiets godkjente eldre publikasjoner.

Vi er en opposisjonsavis. Den eneste i Norge som går inn for flertallsregjeringer som det normale alternativ - på begge sider i politikken. Farlig selvsagt. Da får man ikke pressestøtte.

Vi er en avis som har deltatt i nesten alle de store norske verdidebattene på TV de siste 10 år. Da får vi ikke pressestøtte. Hva er det vi har gjort galt? Snakket man om åpenhet og offentlighetprinsipp? Kan vi få se mappa vår? Er det mangler i grammatikk, overskrifter, komma og punktum, manglende fremmedord - eller hva ligger til grunn for avgjørelsen?

Hele redaksjonen er lærenem. Og vi kan lett tilpasse oss til alle de krav Kulturrådet stiller, om språk grammatikk, billed-byline osv. Vi er nysgjerrig på å vite hva det er. Så bare gi oss time, så møter vi - for å se mappa vår.

Men to ting justerer vi ikke. Vi vil si at Israel har rett til å forsvare seg mot 8000 raketter over åtte år - som vi gjorde under Gaza-krigen. Da kom signalene om at presstøtten kunne falle bort.

Og vi vil fremfor alt nevne Gud - i en avkristnet kultur. Vi tror historien til nå lærer at samfunn uten Gud går under. Vi har bevist mange ganger at Jesus Kristus, er vestlig kulturs, og Norges, største suksessfaktor. Derfor tier vi ikke om navnet Jesus.

Men: Hvor mange ganger kan vi nevne Gud - og likevel få pressestøtte? Så la oss få se mappa vår. Vi stiller - kvinnesterkt. Det er flest kvinner i redaksjonen.

Men med så mange filosofisk nedskolerte politikere som styrer Norge nå – og med så akademisk utrente folk i Kulturrådet, kan det gå skikkelig galt. Trond Giske restrukturerte elendigheten. Giske ivaretok ikke toleranse og offentlig dialog, statens frihet og kulturlivets mangfold. Likhet og frihet – for andre enn partiets medlemmer ser ut til å være ukjent for ham.

Det samme kan vi si om Ottar Grepstad i Volda, formannen i Kulturrådet da øksen falt mot Norge IDAG. Han skulle ha bakgrunn for å frelse både seg selv og andre fra suppen han havnet i. Det er nesten litt utrolig at man kan tale så vel nynorsk (det norske språks ekte rot) og være så uskolert i synet på norsk tradisjon for likebehandling. Og hvorfor må han glemme den åpenhet vi finner i for eksempel Habermas sine refl eksjoner om det offentlige rom?

Den ledende filosof i Europa gikk fra nymarxisme til kritisk liberalisme. Det er også vårt ståsted i beste Venstre- og KrF-tradisjon


Kilde: Sjefsredaktør Finn Jarle Sæle, fra Nettutgaven til avisen NorgeIdag, mandag 26,03,2010.


mvh Lurifaks
_________________
The Truth Is Out There: Fox Mulder, FBI X-Files
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
caellaigh
Løytnant
Løytnant


Ble Medlem: 25 Jan 2009
Innlegg: 622

InnleggSkrevet: 26 04 10 13:25    Tittel: Svar med Sitat

Avisen Norge IDAG, der F J Sæle er sjef er tydelig på at de er et talerør primært for kristne velgere som sympatiserer med eller stemmer Frp

Andre aviser har andre politiske plattformer og redaksjonelle ståsteder

Spørsmålet som må reises er dette : er det legitimt, i et demokratisk samfunn, at kristne mennesker ønsker å stemme Frp - og - har disse velgerne den samme retten som andre velgere har til å motta informasjon også fra media som målbærer kristen-liberalistiske synspunkt ?

Så lenge Frp drives som et lovlig parti, må velgerne ha anledning til å stemme partiet

I et demokratisk samfunn, der trosfriheten er umistelig, må også kristne velgere få stemme på de partiene som de ønsker

I et demokratisk samfunn må reglene for pressestøtte være lik for alle. Det blir derfor feil hvis motstandere av pressestøtte (på prinsipielt grunnlag) gleder seg over at Norge IDAG søkes kvalt økonomisk
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
kna
Major
Major


Ble Medlem: 22 Feb 2008
Innlegg: 1195
Bosted: Oslo og omegn

InnleggSkrevet: 26 04 10 14:19    Tittel: Svar med Sitat

Jeg har ikke pleid å stemme Frp. Om jeg vil gjøre det, vet jeg ikke. Men jeg stemmer garantert ikke rød-grønt, og det gjør nok ikke de fleste velgerne til avisen NorgeIdag heller.

Avisen NorgeIdag, er først og fremst en ukeavis med en kristen profil med troskap mot Bibelen og klar støtte til jødene og Israel. Det er disse saker som avisen er fundert på, og som nok gjør at de rødgrønne rett og slett ikke tåler det meste som skrives der.

Men i et demokrati, må tros- og ytringsfriheten være blant de mest viktige saker som gjelder HELE folket, hvor det også gjelder menigsmotstanderne. En regjering i et demokrati, skulle ikke kunne drive på slik de rødgrønne gjør i dag, for det er direkte umoralsk.

En presse skal være noe som virkelig tjener demokratiet og ytringsfriheten, derfor blir den rødgrønne politikken direkte dum. Man kan ikke bruke felles skattepenger til å sponse egne aviser, og frata andre samme retten. Det skulle ikke være mulig å gjøre noe slikt etter Grunnloven, og det burde være en sak for Høyesterett å si ifra til regjeringen at det er lovstridig!!!

Dersom det skulle være lov å gjøre slik, så blir vel hele begrepet Grunnloven eller De norske lover bare en vits, som ikke er verdt papiret de er skrevet på. Jeg tror at klare krav til innvandrere, og en klar Grunnlov for Norsk Lov med like retter for alle, må være noe av det viktigste den ikke-sosialistiske delen av folket kan enes om og sloss for!!!


mvh Lurifaks
_________________
The Truth Is Out There: Fox Mulder, FBI X-Files
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
caellaigh
Løytnant
Løytnant


Ble Medlem: 25 Jan 2009
Innlegg: 622

InnleggSkrevet: 26 04 10 15:04    Tittel: Svar med Sitat

Den politiske retningen som sterkest vektlegger forankringen i Grunnloven og nasjonale verdier kalles nasjonalkonservatismen. Det er en underretning av konservatismen. Begrepet er dessverre lite brukt i Norge

norsk wikipedia skriver dette

Sitat:
Nasjonalkonservatisme
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Nasjonalkonservatisme er en form for konservatisme som legger vekt på nasjonale verdier og som er mer opptatt av tradisjonelle sosiale og etiske syn. Mange nasjonalkonservative er også sosialkonservative.

Nasjonalkonservatismen regnes som regel til høyrefløyen innen konservatismen, og er særlig et historisk begrep. Begrepet er lite utbredt i Norge, men har vært brukt i Tyskland, der høyrefløyen (den såkalte Stahlhelm-Fraktion) i unionspartiene CDU og CSU gjerne har vært omtalt som nasjonalkonservativ, mer før enn nå. Tidligere har det eksistert flere partier som ble regnet som nasjonalkonservative, men begrepet er mindre brukt i dag.

NB! Må ikke forveksles med Hitlers nasjonalsosialisme, som med rette har en suspekt klang - noe nasjonalkonservatisme ikke er belastet med

En del av de som har liberalisme som sin ideologiske hovedplattform har også ofte til dels betydelige nasjonalkonservative innslag
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
kna
Major
Major


Ble Medlem: 22 Feb 2008
Innlegg: 1195
Bosted: Oslo og omegn

InnleggSkrevet: 28 06 10 14:19    Tittel: Svar med Sitat

Ottar Grepstad, Medlem av Norsk kulturråd, kom med et ynkelig avisinnlegg i avisen NorgeIdag, for å rettferdiggjøre sine motiver for å nekte den samme avisen en helt rettferdig støtte som en viktig opposisjonsavis i "demokratiet" Norge. Jeg skal forsøke å komme nærmere inn på dette leserinnlegget, fordi det avslører hvordan disse politisk korrekte folkene tenker og snakker seg rundt grøten hver gang.


.......


Hemmelig KrF-støtte til Kulturrådet?
Ottar Grepstad sa i et leserinnlegg i forrige nummer av avisen at en topp KrF-politiker hemmelig anbefalte ham å si nei til pressestøtte til Norge IDAG. Det er et friskt utsagn.

Slikt kan vi selvsagt ikke bygge på. Det er jo basert på en anonym kilde. Det er presseetisk uansvarlig.

Vi har da den merkelige situasjonen at mannen som mener at Norge IDAG ikke kan få pressestøtte ut fra pressefaglige synspunkter, selv bryter med pressefaglige synspunkter.

De som har fjernet lik og rettferdig pressestøtte for Norge IDAG, røper at de har ikke greie verken på presse-etikk eller pressefaglige normer.

Dette kommer ikke som noen overraskelse på oss. Mye av den statlige og byråkratiske adminstrasjon holder ikke en høy nok akademisk standard. Hadde den det gjort, ville avgjørelsene sett annerledes ut.

Grepstad krtiserer Stortingets administrasjon av den pressestøtte-ordningen som Norge IDAG kom inn under. Det er besynderlig. For de folkevalgte prøvde å opprettholde likhet og rettferdighet. Vi hadde gode samtaler med stotingsrepresentanter i alle partier, ikke minst i Arbeiderpartiet. Men det var før Giske-æraen og de rødgrønnes korstog mot kristne verdier - som statskirken stilltiende godtok i bytte mot noen gode lønnstrinn til biskopene. De glemte både biskop Grimkjell og biskop Berggravs kamp for kristendommen i landet.

Kulturrådet mener nå at de har latt oss få innsikt i saken vår. De har sendt oss noen generelle synspunkter på pressestøtten som dokumentasjon. Det er ikke nok.

Biler på verksted kan en ikke undersøke ut fra generelle synspunkter som en gjør seg på verkstedets kontor. En bilmekaniker må gjennomgå bilen. Og så må kunder få en rapport over hva bilmekanikeren fant. Det er en slik konkret tilstandsrapport som Kulturådet var forpliktet på å lage - når de skulle ta fra opposisjonsavisene pressestøtten. Men de har rett og slett ikke gått gjennom noe som helst konkret - og laget rapport.

I Kulturrådet satt, og sitter, synserne. De har vist seg politisk korrekte til fingerspissene. Det er som kommentatorene i pressen har sagt. De sensurerer meninger. Og så prøver de å dekke det bak en masse røykskyer.

I Norge IDAG har vi stresskoffertene fulle av dokumentasjon på at noe er galt. Vi sitter klare i dress og slips med vårt mannskap - til å besøke de som forvalter våre skattepenger. Problemet er at de rødgrønne deler dem ut til sine ideologiske særinteresser.

Landets historie viser at sosialdemokratiske regjeringer er de som har minst helhetssyn. De ser på den norske stat som sin egen greie. Det ligger i sosialismens gamle vesen.

Hva sharia er for den nye enrike-læren, islam, (som nå vil ha offsielle sharia-råd her i landet), var klassekampen for den gamle kulturrevolusjonære sosialismen. Den nye klassekampen føres på vegne av utdanningsmiddelklassen mot grupper i folket som har lav sosioøkonomisk status. De kalte man før arbeiderklassen. Norge IDAG er kanskje den siste abeiderklasseavis, en avis for mange av de små i dette landet.

Fremskrittspartiet er i ferd med å overta masse slike velgere fra Arbeiderpartiet og Kristelig Folkeparti. Studie-gruppene på Blindern fikk kontroll over Arbeiderpartiet etter 1968. Før hadde Arbeiderpartiet også to andre store fløyer. Kraftsosialistene var en sterk fløy i partiet, som ville bygge landet og modernisere det med ren energi. De satset på veier som øker norsk produktivitet. Den siste store politikeren av dette slaget i norsk politikk var Kjell Opseth.

Den andre fløyen var den brede verdikonservative fløy i Arbeiderpartiet. De tapte da Arbeiderpartiet vendte tilbake til den kulturrevolusjonære linje fra 1920-tallet. Finn Jor beskriver godt avkristningsfløyens tilbakekomst i sin bok Kong Haralds Nei.

Studiegruppene fra Blindern benyttet innvandringen som argument for å avskaffe de kristne norske verdiene. Jesus måtte ut av skole, barnehage, grunnlov og stat. Ekteskapet som var basert på den kristne familietikk i 100o år, ble avskaffet til fordel for et kulturrevolusjonært eksperiment - uten vanlig saksbehandling i Stortinget. Den største avkristning i Norgeshistorien var resultatet. Den kunne skje ubemerket fordi venstresiden hadde erobret 70-80 prosent av journaliststillingene i små og store aviser.

De kristne verdiene er basis for den vestlige friheten, velferdsstaten og økonomiske suksess, som Rodney Stark har pekt på. Hva vil skje når disse verdiene nå fjernes?

Staten bygges opp til en gigantisk størrelse. Den blir snart umulig å finansiere. Den kan bryte sammen under sin egen vekt når oljen tar slutt. Allerede om 20 år kan den sosialdemokratiske drømmen være historie. Intet land som har fjernet sine kristne verdier har vært en suksess for frihet, velferd og velstand. Det finnes ikke et eneste eksempel på det.

I dag er problemet at den sosialdemokratiske stat deler ut penger de tar inn til fellesskapet til sine egne ideologiske særformål. Om ikke lenge blir problemet med pressestøtten at det ikke er noen penger å dele ut.

Norge IDAG har muligheten for å bli den store vinneren om pressetøtten trolig faller helt bort.

Finn Jarle Sæle
25.06.2010 12:39


Kilde: NorgeIdag, nettavisen 28. juni, 2010


mvh Lurifaks
_________________
The Truth Is Out There: Fox Mulder, FBI X-Files
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Danska
Fenrik
Fenrik


Ble Medlem: 19 Apr 2008
Innlegg: 422
Bosted: Ich frage euch: Wollt ihr den totalen Krieg?“

InnleggSkrevet: 06 07 10 14:08    Tittel: Svar med Sitat

Det overrasker mig, hvordan Lurifaks "pludselig" er blevet kritisk overfor censur - hvad der ellers menes med "censur" om det kun vedkommer kristne?

Jeg forstår udmærket at flere nordmænd flygter til Danmark med det kaos der er i Norge. Min norske kammerat har med sin danske kæreste fundet en lejlighed her i København og spurgte om ikke jeg ville udleje værelset til en ven fra Bergen, hvilket jeg selvfølgelig ville.

Jeg har derfor købt 3. små dansk, svensk og norsk flag til formålet, og intet mindre køber det frygtelige norske gedeost til min kommende norske roommate Smile
_________________
I'll give you Envy, Hunger and Death. Come and play with me. Desperate Times call for Desperate Measures.
Now, I am become Death, the destroyer of worlds
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
kna
Major
Major


Ble Medlem: 22 Feb 2008
Innlegg: 1195
Bosted: Oslo og omegn

InnleggSkrevet: 06 07 10 22:13    Tittel: Svar med Sitat

Danska skrev:
Det overrasker mig, hvordan Lurifaks "pludselig" er blevet kritisk overfor censur - hvad der ellers menes med "censur" om det kun vedkommer kristne?

Jeg forstår udmærket at flere nordmænd flygter til Danmark med det kaos der er i Norge. Min norske kammerat har med sin danske kæreste fundet en lejlighed her i København og spurgte om ikke jeg ville udleje værelset til en ven fra Bergen, hvilket jeg selvfølgelig ville.

Jeg har derfor købt 3. små dansk, svensk og norsk flag til formålet, og intet mindre køber det frygtelige norske gedeost til min kommende norske roommate SmileHei Danska

Jeg har nok alltid vært ganske mye rebell, og motstander av formynderi av all slag. Før jeg ble kristen, vokste jeg opp i Horten, og mange av mine kompiser bodde i perioder i Christinia i København. Vi var ikke akkurat så "lydige" og "snille" Pinlig

Men etter hvert som årene har gått, så går det opp for meg, at mange av "rebellene" fra 60-70 årene, i dag har blitt de "politisk korrekte" som fordummer en hel nasjon under sosialistisk hjernevask og avkristning.

Jeg er ikke så "pietistisk" som du kanskje tror, for i min kristne tro, så beskytter jeg både deg og alle andres rett å få si og mene hva de vil. Det nytter ikke å bygge et godt samfunn ved å nekte folk å kunne si og mene hva de vil, og å kunne kritisere hva de vil. Når jeg ønsker ytringsfrihet for "kristne", er det fordi jeg vil ha det for alle andre også.

Men islamistene fjerner den retten fra seg selv, fordi de vitner ved sine hjerninger at de ikke tåler demokratisk frihet. Jeg tror det er, fordi våre veslige demokratier er dannet som en frukt av den judeo-kristne kultur og Bibelens påvirkning. Det er SANNHETEN som gir god frukt og kommer alle mennesker til gode, mens onde og mørke religioner og ideologier, bare tilfører menneskene sorg, vold og undertrykkelse.

Jeg har aldri likt "sensur" av noen sort, men at alle - så langt det er mulig - skal få gjøre det de vil og si det de vil. Loven skal kun "beskytte" mennesker mot andres vold og overgrep, og ALDRI sensurere meninger eller tro.


mvh Lurifaks.
_________________
The Truth Is Out There: Fox Mulder, FBI X-Files
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Vis Innlegg fra:   
Start Nytt Tema   Svar på Tema    FrittForum Debatt Hovedsiden -> Norsk Politikk Alle klokkeslett er CET (Europa)
Gå til side Forrige  1, 2
Side 2 av 2

 
Gå Til:  
Du kan ikke starte nye temaer i dette forumet
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke delta i avstemninger i dette forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

(GH2)

Opprett ditt eget phpBB 2 forum gratis her | Personvern