FrittForum Debatt Hovedsiden FrittForum Debatt

 
 HjelpHjelp   SøkSøk   GrupperGrupper   Bli MedlemBli Medlem 
 ProfilProfil   Sjekk private meldingerSjekk private meldinger   Logg InnLogg Inn 

Nei til militært utstyr fra Israel. Skam dere Norge!

 
Start Nytt Tema   Svar på Tema    FrittForum Debatt Hovedsiden -> Norsk Politikk
Vis Forrige Tema :: Vis Neste Tema  
Av Innlegg
kna
Major
Major


Ble Medlem: 22 Feb 2008
Innlegg: 1195
Bosted: Oslo og omegn

InnleggSkrevet: 18 08 10 12:51    Tittel: Nei til militært utstyr fra Israel. Skam dere Norge! Svar med Sitat

Regjeringen boikotter Israel-anbud


Statsråd Grete Faremo har personlig grepet inn og sørget for at israelske selskaper ikke får delta i anbudsrunder hos det norske forsvaret.

Forsvaret skal kjøpe nye stridshjelmer til sine soldater, og flere selskaper i Israel har fått beskjed om at de ikke får delta i anbudsrunden, skriver VG.

En israelsk leverandør har fått følgende begrunnelse: «Forsvarsdepartementet har vurdert saken, og kommet til at Rabinex ikke skal delta i den aktuelle anbudskonkurransen. Beslutningen er fattet på bakgrunn av den ekstraordinære situasjonen i den israelsk-palestinske konflikten», skriver avdelingsdirektør Per A. Christensen i FD i et brev fra 9. mars i fjor.

Selv bekrefter forsvarsminister Grete Faremo overfor VG at israelske leverandører har blitt avvist av den sittende regjeringen fem ganger. Faremo forklarer avslagene med den spente situasjonen i Midtøsten, og at Forsvarsdepartementet etter en vurdering besluttet å si nei til de israelske leverandørene.

To av avslagene kom i mars 2009, mens tre av dem ble fattet under regjeringens andre periode. Norge eksporterer ikke forsvarsmateriell til Israel eller andre krigførende land, men har ikke hatt formelle restriksjoner når det gjelder varer vi importerer. Faremo avviser at Norge nå har endret standpunkt på boikott av varer, til tross for de gjentatte handelsnektene med israelske leverandører.

– Det er ingen endring av norsk politikk når det gjelder import av forsvarsmateriell fra Israel, sier Faremo til VG.Kilde: NorgeIdag, Nettavisen, 18. august 2010Urettferdighetene fra denne regjeringen, enten det gjelder folket i Norge (Monstermastene i Hardanger som jeg kommer tilbake til, og EU/EØS, for å nevne to brennbare tema), eller det gjelder det jødiske folk og Israel, vil ingen ende ta. De dikterer snart alle media, og bruker sin folkevalgte posisjon til å tvinge igjennom kun sine egne særinteresser. Demokratiet Norge fungerer ikke mer, fordi de rødgrønne har plassert tusenvis av sine folk i alle strategiske posisjoner av samfunnet.

for at deres militære har blant verdens høyeste moralske standarder. Når Israel angripes av terrorister og mordere som ønsker å utslette folk og nasjon, så griper altså NOBEL-landet Norge inn og fordømmer at Midtøstens eneste demokrati forsvarer sin sivilbefolkning.

Ved siden av dette, vet vi at Israel er i verdenstoppen omtrent på alt de produserer og utfører av forskning, vitenskap og teknologiske nyvinninger. Flere Israelske produkter slipper gjennom nåløyet til Pentagon i USA, hvor de strengeste krav stilles til våpenteknologi.

Men ikke i Norge. Nei, her sitter de på Dagsrevyen og ler av folk ute i verden som ligger flere hestehoder over Norge både i teknologi, etisk standard og forståelse av den verden vi lever i.

Stakkars Norge!!! Pinlig
_________________
The Truth Is Out There: Fox Mulder, FBI X-Files


Sist endret av kna den 18 08 10 13:41, endret 3 ganger
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
olemt
Major
Major


Ble Medlem: 27 Apr 2008
Innlegg: 1793

InnleggSkrevet: 18 08 10 13:02    Tittel: Svar med Sitat

Det er jo komplett uforståelig for alle andre enn regjeringen selv hvordan en boikott av leverandører fra Israel ikke er boikott av Israel.
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
kna
Major
Major


Ble Medlem: 22 Feb 2008
Innlegg: 1195
Bosted: Oslo og omegn

InnleggSkrevet: 18 08 10 14:00    Tittel: Svar med Sitat

olemt skrev:
Det er jo komplett uforståelig for alle andre enn regjeringen selv hvordan en boikott av leverandører fra Israel ikke er boikott av Israel.Ja, olemt.

Og det er veldig ufint gjort, fordi det impliserer at demokratiet Israel, som har blant verdens høyeste standarder både på moral og teknoligi i sitt militære, skal gis et inntrykk av å være gjevngodt med terrorister og kriminelle mordere.

Den tilslørte politikken og alle løgnene som ustanselig rettes mot Israel, er veldig vanskelig å orke dag ut og dag inn fra alle de toneangivende media i Norge som Ap styrer direkte eller inndirekte.

Tenk på hvordan tusenvis av skolebarn i Norge får undervisning fra skolebøker som er behørig redigert etter denne sosialistiske tankegangen, mens NRK, TV2, de store avisene, sørger for små drypp med antisemittisme hver dag året rundt.

Det blir omtrent som om politiet i New York kom i krig med den værste mafiaen i byen, grunnet mord og kriminelle handlinger. Men så hadde NRK vist film av barna til mafiabossen som "gråt på TV", og derfor var politiet "like ille" som mafiaen. !!! Ja, så dumt blir ofte situasjonen i Midtøsten fremstilt, slik også denne "fredsflåten" ble, som ikke var noe annet enn en godt regisert militær provokasjon fra islamistenes side. At naive fredsentusiaster i Norge og Europa er dumme nok til å la seg bruke, endrer jo ikke fakta og kunnskap.


mvh Kjell
_________________
The Truth Is Out There: Fox Mulder, FBI X-Files
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Vis Innlegg fra:   
Start Nytt Tema   Svar på Tema    FrittForum Debatt Hovedsiden -> Norsk Politikk Alle klokkeslett er CET (Europa)
Side 1 av 1

 
Gå Til:  
Du kan ikke starte nye temaer i dette forumet
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke delta i avstemninger i dette forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

(GH2)

Opprett ditt eget phpBB 2 forum gratis her | Personvern