FrittForum Debatt Hovedsiden FrittForum Debatt

 
 HjelpHjelp   SøkSøk   GrupperGrupper   Bli MedlemBli Medlem 
 ProfilProfil   Sjekk private meldingerSjekk private meldinger   Logg InnLogg Inn 

Et 555-års minne

 
Start Nytt Tema   Svar på Tema    FrittForum Debatt Hovedsiden -> Historie
Vis Forrige Tema :: Vis Neste Tema  
Av Innlegg
Prithivi
Gjest

InnleggSkrevet: 29 05 08 22:16    Tittel: Et 555-års minne Svar med Sitat

Historisk bevissthet er et av de viktigste våpen i den ideologiske konflikten mellom sivilisasjon og islam – all sivilisasjons kollektive fiende. Når Vesten ble et så ekstremt lett bytte for islam ved inngangen til det 21århundre skyldes det ikke minst den totale mangel på historisk bevissthet. I Norge formidler det intellektuelle katastrofeområdet som kalles skoleverk kun en motbydelig lapskaus av løgner, fortielser og i beste fall en og annen halv sannhet.

Når dette skrives er lærerne i streik. Jo lenger de yrkesløgnerne streiker jo bedre – jo lengre blir oppholdet i formidlingen av politisk korrekt dumhet.

Ser man på islams ekstremt blodige historie finnes det knapt en eneste dato på kalenderen som det ikke kan knyttes minst en hendelse til, en hendelse som på en eller annen måte illustrerer den universelle og unike djevelskapen i islam. For en oversikt over disse se:

Anti-islamsk kalender

Ved hjelp av denne kalenderen kan man praktisk talt hver eneste dag finne en eller flere spesifikke hendelser som kan brukes til å sparke inn trynet på islamofil ormeyngel med.

Noen datoer er likevel mer monumentale enn andre i denne forbindelse, og datoen i dag, 29 mai, er vel kanskje den mest monumentale av dem alle, i hvert fall blant de mørke datoene. I dag, for 555 år siden, den 29 mai 1453 erobret muslimske morderhorder Konstantinopel og den siste keiseren, Konstantin XI, falt i kamp på byens murer. Bysants, også kjent som Det østromerske rike, en av verdens høyest utviklede sivilisasjoner bukket under for islam. Det andre Roma var ikke mer.

I ca ¾ årtusen hadde Bysants stått som en klippe i sydvest og hindret islam i å velte inn i Europa med all sin djevelskap. Men 29 mai for 555 år siden var det slutt. Sviktet og til dels dolket i ryggen av folkene lenger vest og nord i Europa kunne Bysants ikke lenger holde stand.

Vi skal ikke her gi noen gjennomgang av begivenhetene forut for og under Konstantinopels fall. De finnes å lese mange andre steder, f eks på:

Konstantinopels fall 29 mai 1453

Særlig for de som ikke kjenner denne historien kan dagen i dag være passende å lese denne historien. Og la den være en påminnelse om at halvøya Anatolia aldri skal omtales som ”Tyrkia”. Det heter Det okkuperte Bysants.

Tyrkia er en illegitim terrorstat bygget på ruinene av ødelagte sivilisasjoner og gravene til myrdede folk. Enhver som antyder, direkte eller indirekte, med ord eller handling at man betrakter Tyrkia som en legitim stat er en folkemorder med blodet til armenere, assyrere og hellenere på sine hender.

Prithivi
Til Toppen
Sjaman
Feltsjaman
Feltsjaman


Ble Medlem: 26 Apr 2008
Innlegg: 2643
Bosted: Vesisaari

InnleggSkrevet: 29 05 08 23:02    Tittel: Re: Et 555-års minne Svar med Sitat

Prithivi skrev:
(...)
Tyrkia er en illegitim terrorstat bygget på ruinene av ødelagte sivilisasjoner og gravene til myrdede folk. Enhver som antyder, direkte eller indirekte, med ord eller handling at man betrakter Tyrkia som en legitim stat er en folkemorder med blodet til armenere, assyrere og hellenere på sine hender.

Prithivi


Jasså, sier du det? At Tyrkia er en statsdannelse med blod på hendene kan ikke fornektes, i likhet med utallige andre statsdannelser - jeg skal ikke nevne noen eksempler fra statsdannelser på det amerikanske kontinent, eller på det europiske kontinentet - men at du kaller meg en folkemorder fordi jeg anser Tyrkia som en legitim stat, er latterlig.

Livet er hardt og urettferdig, men før eller siden må ting ha en ende. Nå er Tyrkia der, enten du liker det eller ikke!
Men ellers er jeg med på tanken din om historisk bevissthet, det som har skjedd med andre, kan skje med oss. Det er all mulig grunn til ikke å sove i denne stund, for nå er klokken fem på tolv i Europa og det brenner på dass!
_________________
Cogitationis poenam nemo patitur - For sine tanker blir ingen straffet
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Prithivi
Gjest

InnleggSkrevet: 29 05 08 23:49    Tittel: Re: Et 555-års minne Svar med Sitat

Sjaman skrev:

Jasså, sier du det? At Tyrkia er en statsdannelse med blod på hendene kan ikke fornektes, i likhet med utallige andre statsdannelser - jeg skal ikke nevne noen eksempler fra statsdannelser på det amerikanske kontinent, eller på det europiske kontinentet -


Du må gjerne nevne dem. Vi kan komme tiolnake til dem når det som er igjen av den opprinnelige befolkningen i Det okkuperte Bysants får like mange særrettigheter og privilegier som de amerikanske indianerne har fått.

Sjaman skrev:

men at du kaller meg en folkemorder fordi jeg anser Tyrkia som en legitim stat, er latterlig.

Det er akkurat like lite latterlig som at det satans islamofascistiske herrefolket som okkuperer Bysants har gjort det straffbart å erkjenne sine egne historiske forbrytelser, men f eks Tyskland har gjort det straffbart å benekte sine. Og faenskapet er såvisst ikke slutt i våre dager. De fleste har hørt om Krystallnatten i Tyskland, men hvor mange kjenner historien om Krystallnatten i Konstantinopel i 1955?

Sjaman skrev:

Livet er hardt og urettferdig, men før eller siden må ting ha en ende.

Det tar en ende den dagen de eneste muslimer som finnes er ex-muslimer. Som muslimer har tyrkerne ikke legitim rett på en kvadtatmeter land noe sted på kloden, like lite som noen muslimer har det. .

Sjaman skrev:

Nå er Tyrkia der, enten du liker det eller ikke!

Det kan ordnes - på under en halvtime.

Sjaman skrev:

Men ellers er jeg med på tanken din om historisk bevissthet, det som har skjedd med andre, kan skje med oss. Det er all mulig grunn til ikke å sove i denne stund, for nå er klokken fem på tolv i Europa og det brenner på dass!

Klokka er ikke fem på tolv, den er langt over midnatt.

Prithivi
Til Toppen
Belisarius
Generalmajor


Ble Medlem: 27 Feb 2008
Innlegg: 5071

InnleggSkrevet: 30 05 08 00:02    Tittel: Svar med Sitat

Muhammedanerne ble drevet ut av den iberiske halvøy i 1492. Det tok over 700 år.I 555 år har de okkupert anatolia..... given og stoltheten tiil Europeerne er borte. Hvem blir anatolias frelser?


Belisarius
_________________
"An nescis, mi fili, quantilla sapientia mundus regatur?"
(Vet du ikke det, min sønn, hvor lite visdom som styrer i verden?)
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Asdic
Major
Major


Ble Medlem: 21 Feb 2008
Innlegg: 1432

InnleggSkrevet: 30 05 08 00:04    Tittel: Svar med Sitat

Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Prithivi
Gjest

InnleggSkrevet: 30 05 08 00:15    Tittel: Svar med Sitat

Belisarius skrev:
Muhammedanerne ble drevet ut av den iberiske halvøy i 1492. Det tok over 700 år.

I 555 år har de okkupert anatolia..... given og stoltheten tiil Europeerne er borte. Hvem blir anatolias frelser?


Jeg kan vanskelig se at det skal kunne bli noen andre enn russerne. Uten deres innsats i det 18 og 19 århundre ville antakelig store deler av Balkan fortsatt vært muslimsk-okkupert.

Russerne har makt til å slette den illegitime terrorstaten Tyrkia fra kartet i sin nåværende form. Og skulle det i den forbindelse være nødvendig å slette resten av New Albanian Terrorist Organization (NATO) inklusive Ummah States of Allah (USA) fra kartet også THEN SO BE IT, de høer likevel allerede så langt på vei til den muslimske verden at de ikke kan reddes.

På sikt er menneskeheten bedre tjent med at Vesten utslettes enn at den erobres intakt av islam med alle de ressurser det vil tilføre islam videre på veien mot islams endelige og globale seier - Verdenskalifatet.

Prithivi
Til Toppen
Vis Innlegg fra:   
Start Nytt Tema   Svar på Tema    FrittForum Debatt Hovedsiden -> Historie Alle klokkeslett er CET (Europa)
Side 1 av 1

 
Gå Til:  
Du kan ikke starte nye temaer i dette forumet
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke delta i avstemninger i dette forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

(GH2)

Opprett ditt eget phpBB 2 forum gratis her | Personvern