FrittForum Debatt Hovedsiden FrittForum Debatt

 
 HjelpHjelp   SøkSøk   GrupperGrupper   Bli MedlemBli Medlem 
 ProfilProfil   Sjekk private meldingerSjekk private meldinger   Logg InnLogg Inn 

En million med innvandrebakgrunn om 15-20 år

 
Start Nytt Tema   Svar på Tema    FrittForum Debatt Hovedsiden -> Innvandring
Vis Forrige Tema :: Vis Neste Tema  
Av Innlegg
demokrit
Oberstløytnant
Oberstløytnant


Ble Medlem: 03 Aug 2008
Innlegg: 2808

InnleggSkrevet: 09 06 10 14:23    Tittel: En million med innvandrebakgrunn om 15-20 år Svar med Sitat

  En million med innvandrerbakgrunn om 15-20 år

  Jon Michelet foreslo i en 1. mai-tale i 1987 at Norge trengte én million innvandrere. Om 15-20 år er det virkelighet, sier utenriksminister Jonas Gahr Støre (Ap) til VG.

  Det må vi leve med, sier utenriksminister Jonas Gahr Støre til VG.

Ja, det er lett for Jonas Gahr Støre å si det. Med sin lønn på Stortinget og som utenriksminister har han sikkert råd til å stikke seg vekk i en verdensdel med få muslimer, etter at det hele har eksplodert.Er det slike tilstander vi må lære oss å leve med. Underforstått: Akseptere. Hvorfor skulle vi det.

Én million med innvandrebakgrunn, snakkes det om. Man tar altså alle innvandrere under ett, hva enten de kommer fra Afghanistan og Somalia, eller fra Danmark og England. Vi må vel regne med at ca 800 000 av denne millionen er muslimer som krever moskeer, minoreter, egne skoler, sharialov, samt naturligvis barnebidrag for de 3 til 6 barna sine. For ikke å snakke om alle opptøyene de krever å få drive med, når vi andre ikke vil stå skolerett for de og akseptere vi må leve på deres betingelser.

- Hvorfor skal nordmenn akseptere å bli vekket hver dag kl 5 om morgenen av skrik og skrål fra høytalere fra minoreter over hele landet?
- Hvorfor skal nordmenn lære seg å leve med muslimsk vold mot våre barn?
- Hvorfor skal nordmenn lære å leve med at muslimske elever vil utgjøre flertallet i alle norske skoler i fremtiden?
- Hvorfor skal nordmenn akseptere at ytringsfriheten innskrenkes inntil nivået der det i realiteten er et muslimsk presteskap som bestemmer hva som skal stå i norske aviser?
- Hvorfor skal norske kvinner lære seg å leve med at de i fremtiden må gå med hijab for ikke å bli voldtatt?

Det er på tide med en annen regjering. Vekk med landsforræderen Jonas Gahr Støre!Sist endret av demokrit den 09 06 10 18:23, endret 1 gang
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Danska
Fenrik
Fenrik


Ble Medlem: 19 Apr 2008
Innlegg: 422
Bosted: Ich frage euch: Wollt ihr den totalen Krieg?“

InnleggSkrevet: 09 06 10 17:13    Tittel: Svar med Sitat

Det er jo, hvad jeg har forsøgt at forklare ved Norges indvandrerpolitik, men er det ikke ligesom den norske befolknings egen skyld når der gentagne gange stemmes på det socialdemokratiske Arbeiderparti? Jeg ville ikke selv føle mig særligt stolt over at være norsk, når rygterne ude verden siger, at der intet konsekvens har ved lovovertrædelser.

I Danmark er man begyndt, at udvise nordiske statsborgere med indvandrerbaggrund, hvad enten de kommer fra Sverige, Norge eller Finland.

Lad mig korrigere en ting. Det gælder også "hvide" nordiske statsborgere, som er på socialhjælp i mere end 3. måneder. Alligevel bliver nordiske statsborgere med indvandrerbaggrund straks udvist. Det er hårde tider.
_________________
I'll give you Envy, Hunger and Death. Come and play with me. Desperate Times call for Desperate Measures.
Now, I am become Death, the destroyer of worlds
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
demokrit
Oberstløytnant
Oberstløytnant


Ble Medlem: 03 Aug 2008
Innlegg: 2808

InnleggSkrevet: 10 06 10 22:43    Tittel: Svar med Sitat

Krekar kreket følger opp Støres "gladmelding".

  Vesten er i krig med islam

  I det første intervjuet mullah Krekar har gitt etter striden om Muhammed-karikaturene, slår han fast at det pågår en krig mellom Vesten og islam, og at Osama bin Laden er et godt menneske.

  I tillegg spår Krekar at islam vil seire over det vestlige tankesettet.

  - Se på utviklingen i befolkningen i Europa der antallet muslimer øker som mygg. Hver vestlige kvinne i EU produserer i gjennomsnitt 1,4 barn. Hver muslimske kvinne i de samme landene produserer 3,5 barn. I 2050 vil 30 prosent av befolkningen i Europa være muslimer, sier Krekar til Dagbladet.

  «Vestlig tankesett» definerer Krekar løselig til de verdier som makthaverne i Vesten styrer etter. Et tankesett som har fått sin materialisme, egoisme og villskap fra grekerne og romerne i oldtida. Dette tankesettet mener han at har tatt over og forandret kristendommen.

  Et eksempel på dette er homofili, mener Krekar.

  - Vesten aksepterer at menn har sex med menn. Det ble aldri akseptert av Jesus. Nå vil Vesten ta over og vanhellige også islam.

  - Vår tenkemåte trenger seg inn og viser seg sterkere enn deres. Dette skaper hatet i den vestlige tenkemåten, som tapende part tyr den til vold. Vold og krig mot islam, sier mullah Krekar i et intervju i Dagbladet mandag.

  Krekar ønsker å gjenreise et islamsk styre der den politiske og religiøse lederen er ett. Og en leder Krekar setter pris på er Osama bin Laden.

  - Osama bin Laden er et godt menneske, sier Krekar til Dagbladet. Han er bare terrorist fordi han mangler en egen stat
  .


Det må da etterhvert være vanskelig for Stoltenberg, Støre, Solheim og resten av den "raudgrøne" bermen å fortsette å innbilde seg at Krekar bare er en stor lunefull spøkefugl!

Bin Laden et godt menneske og terrorist "bare fordi" han mangler en egen stat. Kanskje vi alle skal bli terrorister på et slik grunnlag? Hver mann sin stat, liksom.
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
kna
Major
Major


Ble Medlem: 22 Feb 2008
Innlegg: 1195
Bosted: Oslo og omegn

InnleggSkrevet: 11 06 10 09:21    Tittel: Svar med Sitat

Det er bra du tar opp dette tema, Demokrit. Det handler verken om at vi er rasister eller lider av fremmedfrykt og annet tullball de rødgrønne sosialistene kaller de som evner å tenke selv. Det handler om et minimum av fornuft og at våre judeo-kristne demokratier står under angrep fra islam. Støres og Aps visjoner om en ny verden, gjør meg uvel og kvalm, fordi det gir asosiasjoner til Hitler og Tyskland i 20 og 30 årene.

For at ingen igjen skal ta noe alldeles ut av kontekst, bedyrer jeg at jeg absolutt ikke beskylder Støre for å være en "nazist" eller andre fikse ideer som folk får. Men jeg bruker alltid min frie tankegang for å søke sann kunnskap om all galskapen som skjer på denne kloden. Man er verken rasist eller paranoid eller gal, fordi man ikke ønsker å leve etter partiboka til Støre og Ap. Men jeg "føler" (altså en "mening", og intet annet) en ekkel likhet med nazismen som kommer av de Globalistiske vyene til Støre og Ap, sammen med islamismen som får bre seg, takket være deres naive blindhet for det som står i Koranen og er islamsk siktemål over hele jorden. Stoltenberg har akkurat fått et nytt toppverv i regi av FN, og følger opp trenden i Ap. Det vitner for meg om framtidsvyer som gir meg frysninger nedover ryggen, og stor imot alt jeg tror på som en kristen som er glad i tankefrihet og demokrati. Så får bare de rødgrønne hjernevaskerne i Norge mene hva de vil, og kalle "sånne som meg" for hva de vil.


Dette skrivet har jeg mottatt fra mine venner i SMA, og jeg poster det i sin helhet her:.......Er det nye vi kommet for å bli?

Utenriksminister Jonas Gahr Støre er i ferd med å oppfylle et av sine tydeligste løfter i valgkampen. Hans ”nye vi” som vi til å begynne med trodde vi var en del av, er i ferd med å ta av på Facebook i form av VGs nye hat-forum, ”Det nye Norge,” som VG har opprettet i tilknytning til en artikkelserie med samme navn.

Det skal endog holdes kurs i ekstrem islam i Oslo, får vi vite av VG i dag. Misjonsforeningen Islam Net driver skole for å omvende nordmenn, blant annet på Høgskolen i Oslo, skriver Aftenposten. Omstridte imamer flys inn for å holde foredrag. Muslimske politikere advarer mot organisasjonen, heter det også. Kan dette være noe for vår gamle kjenning, koranstudenten Mohyeldeen Muhammad? Uten tvil er han igjen blitt stjerne på Facebook. Her er et lite utvalg av hans mange bidrag til å oppfylle utenriksministerens valgløfter:

• «Alhamdulillah, jeg lovpriser Allah, som har gitt vår Nasjon slike vidunderlige barn. De skal, med Allahs hjelp, ta knekken på den vestlige, sataniske sivilisasjon, en gang for alle! »

• «JEG hater jøder! Måtte de brenne i helvette! »

• «Kjempet ikke denne ”helten” Kjakan mot okkupasjon? Han er ifølge dere dobbeltmoralske Islamhatere, en terrorist! For det er jo det dere kaller minebrødre i Afghanistan, SOmalia og Irak, som kjemper mot okkupasjon og overgrep i dems hjemland. »

• «Dere er bare satans slaver, dere har øyne, men blinde fordet. Ører, men døve fordet. Hjerner, men tomt mellom ørene deres. Dere VIL rett og slett ikke forstå.. Deres tid er over, Islam skal herske HELE jorden, veldig snart, insha’Allah!»

• «Jeg ler av dere, bastardunger. Alhamdulillah som velsignet meg med Islam! »

• «Jeg er Allah’s slave. Jeg er Muslim. Hva er dere? Søppelmennesker! »

• «Og dere er Satans representanter. »

• « … Jeg hater jøder, ganske enkelt, fordi de er våre fiender. Jeg anser dem også som fiender av menneskeheten, og Allah advarer oss mot dem gjentatte ganger i QUran. Dersom din venn er homofil, så er det hans problem. Han bor i Norge, og ifølge norske lover og regler, så er ikke den forkastelige, umenneskelige handlingen av homofili straffbar, eller forbudt. Men her kommer forskjellen; Dersom din venn hadde praktisert denne type perversitet og umoral i en Islamsk Stat, så hadde hans straff, vært døden, (ifølge de sterkeste meningene i Islamsk rettslære). Sist jeg sjekket, så var ikke Norge en Islamsk Stat. »

Vi legger ikke det hele og fulle ansvaret for disse utsagnene på utenriksministeren, men vi tror heller ikke forholdet er helt uten sammenheng med hans flerkulturelle ambisjoner. I dag er han ute med nye initiativer. Utenriksministeren mener Norge trenger arbeidsinnvandring. Det er Støres visjon å integrere én million innvandrere i løpet av 15-20 år. Støre sier lite om hvor innvandrerne skal komme fra og ingenting om hva disse landene selv trenger av arbeidskraft.

Dersom integreringen av en million nye innvandrere ikke blir mer vellykket enn for de hundretusener vi har allerede, er vi redd for at jødenes endelige skjebne i Norge er beseglet, akkurat som i Sverige, hvor nå det permanente jihad-opprøret i Malmø har spredd seg til Stockholm. Og jødene reiser. Mon tro det er plass til dem i Palestina, eller …?


Shabat shalom,
Med vennlig hilsen,
Senter mot antisemittisme (SMA)
dr. Michal Rachel Suissa, leder

Postboks 104, 0216, Oslo, Norway
T: 21 94 00 00 ; F: 21 94 00 60
W: www.antisemittisme.no
E: post@antisemittisme.no
Org.nr.: 984.595.948

Vi oppgraderer nå vår hjemmeside på Internett.
Vennligst besøk oss og hold deg informert på vår nettadresse:
http://www.antisemittisme.no/


Vær med SMA for å forebygge jødehatet!
Bruk bankkonto: 6242.10.60644Så VÅKN OPP! - Folkens

NESTE VALG, så må det ikke bli "nesten seier". Å fjerne Ap og de rødgrønne fremstår som det viktigste av alle ting. Uansett hvordan den borgerlige siden evner å danne regjering, er første skritt - BLI KVITT Globalistene i Ap og jødehaterne i SV. Så får man heller jobbe etterpå med å etablere en solid BORGERLIG side som holder for framtiden. Jeg ivrer for en modell etter Republikanerne i USA, der en stor Anti-Ap/rødgrønn blokk står samlet om den viktigste oppgave som er å fjerne alle smuler av marxistisk-Politikk. Så får man søke å styre den blokken mest mulig utfra de demokratiske idealer som våre beste politikere i Vesten har sloss for gjennom mange hundre år.


mvh Lurifaks
_________________
The Truth Is Out There: Fox Mulder, FBI X-Files


Sist endret av kna den 11 06 10 19:40, endret 2 ganger
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
olemt
Major
Major


Ble Medlem: 27 Apr 2008
Innlegg: 1793

InnleggSkrevet: 11 06 10 14:20    Tittel: Svar med Sitat

Fra nå av går det bare nedover. Det er for galt å leve i et så fint land og måtte tåle at hver dag man står opp blir mindre bra enn dagen før. En uvant livsinnstilling for mange men det er bare å venne seg til det.
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
demokrit
Oberstløytnant
Oberstløytnant


Ble Medlem: 03 Aug 2008
Innlegg: 2808

InnleggSkrevet: 11 06 10 15:37    Tittel: Svar med Sitat

Jeg tror også venstresidens ideologiske misundelsespolitikk er involvert her. Vi kjenner jo alle til den ekstreme sosialistiske likhetspolitikken som hevder at det er en menneskrett at ingen har mer materielle goder enn andre. Sosialistisk skattelegging og lønnsoppgjørspolitikk har jo som målsetting at alle lønninger engang i fremtid skal være helt like. Alle skal yte etter evne og ha etter behov. Og tesen er at alles behov er likt (når vi ser bort fra forskjellig behov for lege- og sykehusbehandling pga ulykker eller arvelige forhold).

Den sosialistiske tankegangen sprer seg til alle områder og det lyder:
a) Hvorfor skal noen ha rett til å leve i en rik verdensdel når andre må leve i en fattig verdensdel.
b) Hvorfor skal noen ha rett til å leve i en fredelig verdensdel når andre må leve i verdensdeler med krig, nød og elendighet.
c) Hvorfor skal vestlige kvinner være fri når kvinner andre steder i verden blir undertrykket.

Det kan virke som sosialister tror de fremmer rettferdig likhetstenkning gjennom å være med og sørge for at Vesten rives ned. Det kan være en av de viktigste grunnene til at den radikale venstresiden støtter islam og ønsker så mange innvandre til Norge som mulig, og helst fra den verste kultur verden har sett, nemlig Islam.
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
21
Korporal
Korporal


Ble Medlem: 23 Feb 2008
Innlegg: 183

InnleggSkrevet: 11 06 10 15:46    Tittel: Svar med Sitat

Lurifax

Sitat:
Dette skrivet har jeg mottatt fra mine venner i SMA, og jeg poster det i sin helhet her:


Hvis du redigerer bort understrekningen, blir det kanskje lettere å lese.

mvh
21
_________________
Politikerforakt er et sunnhetstegn
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
kna
Major
Major


Ble Medlem: 22 Feb 2008
Innlegg: 1195
Bosted: Oslo og omegn

InnleggSkrevet: 11 06 10 19:40    Tittel: Svar med Sitat

21 skrev:
Lurifax

Sitat:
Dette skrivet har jeg mottatt fra mine venner i SMA, og jeg poster det i sin helhet her:


Hvis du redigerer bort understrekningen, blir det kanskje lettere å lese.

mvh
21Nå er det ordnet.

mvh Lurifaks
_________________
The Truth Is Out There: Fox Mulder, FBI X-Files
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Dødsengelen
Løytnant
Løytnant


Ble Medlem: 03 Mar 2008
Innlegg: 502
Bosted: En by

InnleggSkrevet: 04 09 10 14:37    Tittel: Svar med Sitat

Huff og huff!
Jeg ser ikke lyst på fremtiden. Det er jo rene invasjonen dette her. Vi blir utvannet takket være de fordømte sosialistene.
_________________
Meg= Elizabeth Bathlory aka Dødsengelen
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Vis Innlegg fra:   
Start Nytt Tema   Svar på Tema    FrittForum Debatt Hovedsiden -> Innvandring Alle klokkeslett er CET (Europa)
Side 1 av 1

 
Gå Til:  
Du kan ikke starte nye temaer i dette forumet
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke delta i avstemninger i dette forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

(GH2)

Opprett ditt eget phpBB 2 forum gratis her | Personvern